Kennis
WERELDWIJD
Snelle communicatie
in alle disciplines
Maatwerk
in eigen huisstijl
Contact

Constante kwaliteit

Scherpe prijzen

Snelle levering

Ruime keuze

Bedrijfsprofiel

Het begon allemaal met het importeren van Aziatische producten, bestemd voor voornamelijk toko’s en andere groothandels. In de loop van de jaren werd de vraag en klantenkring groter en groter. Wat klein begon, is inmiddels uitgegroeid tot de specialist in noten, peulvruchten en specerijen met zeer brede kennis van de markt en samenwerkingen met lokale boeren wereldwijd.

 “Als je de straat inrijdt weet je direct dat je in de buurt van Origo Food bent. De geur van vers gebrande noten komt je namelijk al tegemoet.’’ 

Door intensieve samenwerkingen met lokale boeren kunnen wij importeren vanuit de bron. Het oriëntaals gedachtegoed kenmerkt de oorsprong van de producten die Origo Food aanbiedt.

Dagelijks importeert, verpakt, exporteert en distribueert Origo Food een veelzijdig assortiment aan noten, peulvruchten en specerijen voor diverse klanten wereldwijd. Maar dat is niet alles, want ook de vraag om klanten volledig te ontzorgen blijft groeien. Daarom gaan wij nog een stapje verder door het leveren van complete maatwerkoplossingen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.